Postad i: Bebis

Alla dessa listor inför förlossningen...

Listor, listor och ännu flera listor. Ja det finns fasiken listor på allt inför barnafödandet. Listor på vad som ska packas med i förlossningsväskan, vad som ska finnas i badrummet, allt som behövs till ett barnrum, alla extragrejer som bör finnas i hemmet, vad som ska vara i vagnen... Ja herregud vad grejer man måste köpa på sig för att vara redo för denna lilla krabat som snart anländer. Men när jag läser allt detta kan jag inte annat än att skratta, för vad behöver egentligen en nyfödd liten bebis mer än närkontakt, mat och blöjor från början? Jag brukar säga så här, att de tjejer som åker in till sjukhuset med buksmärta och sen några dagar senare åker hem med en bebis utan att de visste om det, dessa mammor och bebisar klarar också den första tiden tillsammans! Så ja, jag kommer nog också att klara mig jag också.

Dock måste jag väl erkänna att jag såklart kollar på alla dessa listor och tänker att jag ska införskaffa mig mycket av det som står. Bland annat gick jag och köpte mig ett läppsyl idag, haha. För det behöver man tydligen när man använder lustgas. Något annat jag vet att jag ska ha med mig i förlossningsväskan är Delicatobollar, MER päron och en stor jäkla godispåse. Sen om jag kommer att äta något av det, det vet man ju aldrig. Men helt ärligt, ni mammor som läser detta, skriv mer än gärna det ni tyckte var viktigt att ha med sig till förlossningen! Jag tycker att det skulle vara jättespännande, och även lärorikt. För jag vet ju faktiskt inte vad jag kommer att vilja ha med mig när jag väl är där. Tack på förhand!!

  • Postad i: Bebis

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Jag rekommenderar att packa ner xylocain för att kunna smörja in underlivet efter förlossningen, bästa som fanns enligt mig! 😊
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Åh men vilket fantastiskt tips!! Det ska jag verkligen komma ihåg 😍
nouw.com/tildakristinholmberg