Postad i: Allmänt

Älskar, älskar, älskar

Jag bara älskar, älskar, älskar helger som dessa. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig på för annat vis än så... Varma sommardagar med underbart sällskap, och bäst av allt, så har jag fått mysa med mina älskade fästman under nästan hela helgen! Det är inte lätt när man konkurrerar mot både hans jobb och hans fotboll, men snart vet både jag och Plutten att det blir bättre. Snart!

Igår när J kom hem från jobbet satte vi oss i solen på innergården. Jag i skuggan med en bok i handen, och han i solstolen där han somnade nästan direkt. Mysigare än så blir det nästan inte! Efter några timmar kom Olivia och Marcus hit på besök. Vi åt trerätters i solen och avslutade kvällen med att spela sällskapsspel tillsammans. Tjejerna mot killarna!

Idag tog vi en liten sovmorgon, och när vi satte oss på innergården med våra kaffekoppar fick vi sällskap av Malin och Tim. Jakobs bröder och flickvänner åker nämligen till Italien idag (inte alls avundsjuk), så vi vinkade av dom innan de begav sig mot Arlanda! Då de ska vara borta i två veckor vet vi ju faktiskt inte om jag är gravid nästa gång vi ses... Spännande värre! När de hade sagt hejdå tog vi bilen till Hillsjöstrand där vi åt glass, njöt i solen och umgicks med vår lilla favoritfamilj.

Medan J har jobbat någon timme och sedan tränat har jag passat på att vila, men också att ta en pw runt Gävle strand. Jag har redan försökt börja ”gå ut” Plutten, haha... Lite dumt då det bara är vecka 37, men jag är så redo för honom nu!!

Så, mysigare helg kunde jag nästan inte kunnat tänka mig! Hoppas att även era dagar har varit fina <3

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Håller med. Så underbart❤️
nouw.com/hannaemmy