Postad i: Allmänt

Ambulansen

Jag har nu betat av två jobbdagar på ambulansen. Världens bästa arbetsplats! För varje pass jag jobbar känns det bara bättre och bättre. Jag trivs otroligt bra med att inte ha en aning om hur mitt arbetspass kommer att se ut, och att dessutom veta att jag gör någonting viktigt för människor är det absolut bästa med mitt jobb. Det sistnämnda vet jag att alla sjuksköterskor känner, men jag vet också att inte alla tycker lika bra om sin arbetsplats som jag gör. Vilket är rent ut sagt skit!

Alla sjuksköterskor, och även undersköterskor, är värda det bästa! De är värda högre lön, de är värda bättre arbetsförhållanden, de är värda att trivas med jobbet och sist men inte minst så är de värda mer uppskattning! Jag blir så ledsen över att tänka på hur mycket all personal på bland annat sjukhusen sliter, utan att egentligen få så mycket för det. De sliter för att alla andra ska ha det så bra som möjligt, har ni tänkt på det?

Jag hoppas för hela mitt hjärta att alla dessa saker som personalen är värda kommer att ändras i framtiden... Det är inte mer än rätt!
  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer