Postad i: Allmänt, Bebis

Äntligen har han ett namn!

Idag fyller vår lilla son hela 4 veckor! Förstår ni? Fyra veckor, mer än ett kilo tyngre, och helt jäkla underbar. Dessutom har han fått sig ett namn också! Millian Jonas Evald Hallin <3

Älskade lilla Mille!

Ja vad har hänt de senaste dagarna? Vi har spenderat mestadels av tiden hemma i vår lägenhet. Kikat serier, myst i soffan, och fått några få korta besök. Det har varit så skönt att vädret har varit sämre måste jag erkänna, för det har gjort att vi absolut inte fått någon ångest av att spendera all tid inomhus. Jag måste dock säga att jag fick lite smått panik för några dagar sedan, och det var på grund av att vår bestämde lille grabb har VÄGRAT vagnen. Jag fick då panik på grund av att jag såg mig själv sitta i lägenheten, alldeles ensam, under hela min mammaledighet. Haha. Därför har vi haft som vårt största mission de senaste dagarna att lära honom att vagnen är något positivt. Så efter lite tips och trix från fantastiska Emma har vi (peppar peppar) fått honom att sova i den i 3 dagar i rad nu! Efter mycket envishet och skrik dock... haha.

De närmsta dagarna har vi fortsatt inga planer, men funderar på att ta en tripp till huvudstaden eller nått. Vi får väl se! Han gillar nämligen inte att åka bil heller... Suck!

Jag bjuder på några bilder från gårdagens promenad som gick till stadsfesten som är här i Gävle i helgen. Langos och munk är då ett måste, eller hur? Och såklart en på lilla Mille!

  • Postad i: Allmänt, Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer