Postad i: Resor, Allmänt

Att förstå värdet av sin familj!

I skrivande stund har jag en sju veckor gammal liten Millian sovandes på mitt bröst. Vi har inte gjort många knop idag, men en promenad på en timme har vi i alla fall hunnit med. Dessa förmiddagspromenader har blivit lite av en rutin här hemma. Mellan 9-10 på förmiddagen går vi alltid ut på en tur, och nästan varje gång sover han i 2 timmar så jag hinner äta lunch. På tal om lunch har jag bara varit sugen på havregrynsgröt de senaste dagarna. Hur sjukt? Jag tror att det är för att hösten är på ingång, vilket brukar innebära att jag vill äta något varmt till frukost. Dock har det blivit till lunch nu då vi alltid gör smoothie med egenplockade blåbär på morgonen. På gröten hade jag i alla fall rivet äpple från gården och dessutom en massa kanel, mums.

Ni som följer mig på instagram såg säkert att jag och Mille spenderade helgen i pappas stuga norr om Hudiksvall. Jag premiärbadade i havet fastän det bara var ungefär 15 grader... Det är någonting med just havet alltså, jag skulle ge så mycket för att kunna bo i närheten av det! Förutom att bada så myste vi så mycket vi bara kunde med alla som var där. Jag har verkligen förstått hur mycket familjen betyder under dessa veckor, och jag är lite ledsen att jag inte bor i samma stad som någon av dom just nu... Det är så fantastisk att se dom med Mille, och jag litar verkligen på alla till 100% med honom. Utan att tveka kan jag gå iväg och unna mig själv lite egentid, vilket är otroligt viktigt för mig.

Så ja, just nu är jag lite ledsen att inte ha familjen i samma stad. Därför hoppas jag att jag vågar åka tåg med Mille själv inom snar framtid. För oj oj oj vad bilresan hem var jobbig för vår lilla plutt alltså... Stackars liten.

Nu ska jag pussa på min bebis och fortsätta att njuta av dagen! Hoppas att ni alla mår bra <3

  • Postad i: Resor, Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Åh va vi önskar att ni bodde närmare, så vi kunde mysa med er varje dag!!! <3
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Det önskar jag också <3
nouw.com/tildakristinholmberg