Att köra ambulanser

God eftermiddag fina ni!

Det står just nu en filmjölkslimpa i ugnen och luktar fantastiskt. Jag ska alldeles snart ta ut den och njuta av lite eftermiddagsfika den här lediga tisdagen. Imorgon ska jag iväg på halkutbildning med jobbet. Jag har inte fått köra ambulanserna sedan vi satte på vinterdäck, men efter de här dagarna kommer allt äntligen bli som vanligt. Många funderar ofta om och hur jag får köra ambulanserna, och svaret är JA jag får köra dom, men jag får inte köra blåljus (alltså prio 1-uppdrag). För att få göra det krävs det att jag jobbar något år till, att jag känner mig trygg med körningen och att mina körinstruktörer godkänner mig. Så inte riktigt än!

Vi har bara "stora" chevrolet-ambulanser i vårt län, vilket betyder att alla som kör har lastbilskörkort på något vis. Dessa bilar är otroligt säkra och dessutom väldigt rymliga att röra sig i. Det är inte ofta ambulanser krockar, men förra veckan hände det… Nu gick det hyfsat bra för alla, men det gör verkligen att man får en tankeställare. Ta det försiktigt på vägarna allihopa!!!

Då jag inte har knäppt några bilder idag bjuder jag på lite bilder från instagram där jag knäppt kort på vårt fantastiska hem! Älskar verkligen den här lägenheten.

English? Press here to use google translate.

Gillar

Kommentarer