Postad i: Bebis

Att se gravidmagen växa - Från vecka 13 till 40

Så trött, så trött, så trött... Kan det vara ett första tecken på att förlossningen börjar närma sig tro? De senaste två dagarna har jag nämligen varit så trött att jag knappt kunnat hålla mina ögon öppna. Jag har dock försökt att inte sova så mycket under dagarna ändå, för att det är när vi ska gå och lägga oss som problemen startar. Plutten verkar nämligen var en jäkla partyprisse mellan ungefär 22-02... Och då han inte längre är lika liten som han verkar tro att han är blir det som att mammas mage håller på att vändas ut och in ibland när han dansar runt. Som ni förstår är det inte skitlätt att somna då. MEN det finns väl någon mening med det också. Typ att jag ska börja vänja mig inför att han snart kommer ut antar jag!

Tänk att vi faktiskt är i den berömda graviditetsveckan nu. Vecka 40! Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt alltid trott att han skulle födas innan förlossningsdatumet, så nu när det bara är några få dagar dit måste jag kanske erkänna att jag hade fel. Visst, det är några dagar kvar. Men just nu känns det inte som att det blir någon bebis inom den närmsta tiden.

Jag har ju visat er några få bilder på min växande mage, med start från vecka 13. Men nu tänkte jag faktiskt att ni skulle få se allihopa! Det är nästan så att magen ser större ut på den näst sista mot för den sista, men det är väl för att den har sjunkit lite antar jag. Aja, det är inte superenkelt att få till samma sort ljus på bilderna i det här landet.

Hur fantastisk är inte kvinnokroppen förresten?!?! <3

  • Postad i: Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

trix
trix,
Så fina bilder 😍
nouw.com/trix
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,