Bättre än alla restauranger

Årets julbord var, på riktigt, det bästa jag någonsin har ätit. Ja, utan att överdriva så var julmaten som vi åt i lördags hemma hos Fanny och Jakob bättre än någon restaurang har lyckats med. Anledningen är troligtvis att: 1. De båda är riktigt bra på att laga mat, 2. Fanny har jobbat på ett makalöst julbord på Fjäderholmarna i flera år, 3. Det fanns inte för mycket att välja mellan, och 4. Det var inga storkok. Allt var i alla fall otroligt gott, och jag hoppas nu att detta ska bli en årlig tradition!

Vad bjöds det på då tro? Jo, flera olika sillsorter, gravad lax, pepparlax, asiatiskt marinerad lax (wow alltså!!!), Janssons frestelse, korv, köttbullar, brysselkålssallad, skinkmackor m.m. Allt man någonsin kunnat önska sig, och även några fantastiska nyheter! Till efterrätt fick vi dessutom créme brulée med saffran, pepparkakskross och glass, plus kaffe och en massa julgodis som jag tagit med!

En riktigt mysig kväll med fint sällskap! Millian skötte sig bra trots lite magont och sen nattning, så när vi tog vår promenad hemåt var vi mer än nöjda allihopa.

Gillar

Kommentarer