Bättre lycka nästa gång

Jag vette tusan hur många tummar som behöver hållas för att någoting man hoppas på verkligen ska hända... För så många som har hört av sig och önskat mig lycka till är helt otroligt! Det blir i alla fall ingen Hela Sverige Bakar-Tilda i år! 

Då den sista delen av uttagningarna är redan nu på onsdag har jag antagit att jag inte kommit med. Dock har jag inte hört att jag inte kommit med heller, så man ska aldrig säga aldrig! Jag är absolut inte bitter eller ledsen... Att jag ens sökte var ju bara en kul grej. Och att jag fick åka dit för att visa upp mig och min tårta var verkligen en hur rolig upplevelse som helst. Jag är faktiskt lite stolt över mig själv att jag kom så pass långt!!  Jag längtar tills programmet börjar så jag får se vilka jag "tävlade" mot. Jag vet att de valde mig för att jag var ung, så den unga tjej som kommer att vara med är den de valde istället för mig!

Jag måste bara tacka SÅ HIMLA MYCKET för alla lyckoönskningar och tum-hållningar! Jag har så fina människor runt omkring mig <3

Gillar

Kommentarer

mami
,
Ibland är det liksom inte meningen. Men attans vilken rolig dag vi hade! Puss
tildaholmberg
,
Ne men så är det ju faktiskt! Ja åh, det var supermysigt. Tack igen för att ni ville följa med <3