Postad i: Bebis

BEBISBUBBLAN

Den 12 juli, klockan 03:13 kom han till oss. Den mest perfekta lilla pojke vi någonsin kunnat tänka oss. Han tog oss med storm, snabbare än vi var beredd på, och fyllde våra liv med så otroligt mycket kärlek. Jag har aldrig kunnat tro att en sådan liten människa skulle kunna frammana så mycket känslor... För fy bubblan vad jag älskar mina två grabbar här hemma. Så många gånger jag har gråtit under dessa dagar är helt bisarrt, men varenda liten tår är av glädje. Eller ja, en och annan är på grund av trötthet också, men det hör väl till tänker jag.

Nu ligger han här i min famn och sover. Med munnen öppen och med ett litet leende som når hans ansikte då och då. Ja, han log faktiskt redan första dygnet han var hos oss. Medvetet? Troligtvis inte. Men när han ligger här, mätt och belåten, och det där flinet sprider sig över ansiktet, då går hjärtat nästan sönder av kärlek.

Den här lilla grabben, som bara vägde ungefär 2800g när han föddes har blivit så otroligt bortskämd av kärlek sedan dagen han kom. Vi har haft gäster varenda dag, ofta flera stycken, och vi är så tacksamma att det är så många som vill träffa honom. Jag och J försöker att njuta av varenda sekund vi har tillsammans här hemma, och vi känner oss så otroligt glada över att få hela 7 veckor tillsammans sammanlagt. Hur klarar man sig på bara 10 dagar egentligen?

Ne nu ska jag fortsätta att pussa på vår lilla son här i soffan. Jag lovar att berätta allt för er inom sin tid, men just nu tänker jag lägga nästintill all min tid på min familj!

Puss och kram till er alla, och TACK för alla otroligt fina gratulationer!

  • Postad i: Bebis
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Mosters älskling ❤️
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Jaaa ❤️❤️ Allas vår lilla älskling!
nouw.com/tildakristinholmberg