Postad i: Allmänt

Besök från mina favoritmänniskor och spännande små droppar

God morgon alla godingar!

Även idag har jag en helt ledig dag, vilket känns väldigt lyxigt efter att ha varit ledig i helgen också. Om några timmar kommer två av mina favoritmänniskor hit och hälsar på. Min Emma och hennes Ludde! Vi ska bara mysa här hemma, vilket känns som en perfekt måndag. Innan dess tänkte jag dock ta en promenad i det fina vädret!

För ungefär en vecka sedan fick jag hem ett kit med eteriska oljor som min kusin har börjat sälja. För er som inte vet vad dessa oljor gör finns det en massa information HÄR och HÄR , men jag tänkte även förklara lite. Dessa oljor kommer från en mängd olika växter, bland annat från blommor, rötter och bark, och med sina olika förmågor ska de kunna stärka både ditt sinne och dina fysiska förmåga. Dom kan tas både ut- och invärtes, dock ska man då komma ihåg att det endast är det märke som Hanna säljer som är certifierat för det. Jag har inte alls hunnit få någon uppfattning om dessa oljor, men jag tycker att det är spännande, och dessutom känns det som ett väldigt enkel sätt att stärka sig själv om det fungerar!

Här kommer exempel på två av oljorna jag har fått hem:
Lavendel-oljan ska hjälpa till att lugna, och dessutom också göra att du sover bättre! Man tar då bara en droppe och stryker under foten. Den kan också användas vid irritation på huden. Hanna skriver så här: "Är du stressad och behöver varva ned? Har du bränt dig i solen? Känner du av ångest? Har du svårt att sova? Ta lavendel". Oljan kan enkelt andas in vid stress.
Citron-oljan kan användas som smaksättning i mat eller vatten. Den ska vara upplyftande för humöret och även kännas som en fräschör i hemmet! Oljan ska också vara bra för reningen i kroppen.

Visst låter det bra och enkelt då? Det ska bli spännande att se om jag får någon effekt av dessa små godingar. Om du vill veta mer kan du gå in på Hannas instagram HÄR , eller höra av dig till hennes Mail som du hittar längst ned på sidan HÄR !

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer