Postad i: Bröllop, Resor

BILDBOMB från drömhelgen!

Alltså wow, vilken helg jag har haft! På lördag morgon gick bilen mot huvudstaden, och lite mer än ett dygn senare åkte vi hemåt. Den stora anledningen till varför jag skulle till Stockholm var för att följa med vår fantastiska Sandra då det var dags för henne att testa brudklänningar! Jag har ju glömt att berätta det för er alla, men jag, Stina, Julia och Kristin har fått den STORA äran att få vara brudtärnor till Sandra, så det här halvåret kommer verkligen att bestå av mycket tankar på bröllop för vår del!! Jag är överlycklig över att få vara brudtärna till denna underbara människa, och jag jag tror att bröllopet kommer att bli helt fantastiskt!
 

Ser ni hur vacker hon är eller?! Att få följa med henne när hon fick testa dessa prinsessklänningar var faktiskt över förväntan. Så himla mysigt, och dessutom väldigt roligt!

 

På kvällen hade Sandra bokat bord på KASAI som jag har velat testa väldigt länge! Och jag kan meddela att vi inte blev besvikna, herregud vilken god mat alltså. Tips, tips!

 

Maten på KASAI är asiatiskt inspirerad. Jag och Sandra delade på 6 rätter, och av dom var tonfisken med smak av vitlök och tryffel helt klart favoriten!! Det är den ni ser längst till höger här ovan.

 

Förutom att jag hann med en heldag med mina tjejer fick jag mysa med J också. Vi bodde på hotell över natten, och innan vi gick och la oss satt vi och drack drinkar på Haymarket. Vi åt hotellfrukost och bara myste på söndagen.

 

På söndagen hann vi dessutom ÄNTLIGEN med ett besök på Mr Cake!!! Efter att ha ätit Roys kolatårta med Elin, Jonas och Jakob känns mitt liv komplett, haha.

Gillar