Postad i: Allmänt

Bio-tips

Som jag har berättat förrut är jag och J riktiga bio-nördar. Nu på bara 2 veckor har vi varit på 3 filmer!

Cinderella (Askungen):

Supermysig och  jättebra enligt både mig och J. Det är samma saga som man hörde och såg när man var liten, men jag är glatt överraskad över hur pass bra gjord den var. Om man har en kille som gillar romaniska filmer tycker jag absolut att man borde ta med honom på bio och se den här! Annars är tjejgänget ett säkert kort!

I nöd eller lust:

När min svärmor fyllde år passade vi på att gå på bio med flera från J:s släkt. Och vad passar inte bättre än en svensk kommedi? Det är inte ofta jag skrattar så mycket som jag gjorde till den här filmen... Så sjukt rolig! Inte speciellt bra gjord, och inte speciellt bra handling. Men med alla de skådespelare som var med kan man inte riktigt misslyckas! Kanske inte värd att se på bio, men helt klart värt att se när den kommer ut på film! 

Insurgent:

2:a filmen efter Divergent! Så. Jävla. Bra! Ni som inte har sett Divergent måste helt klart se den, för att sedan kunna kolla på Insurgent. De är gjorda efter en serie böcker, och det ska släppas minst 2 till filmer. Lite lik Hunger Games om ma gillar den stilen av filmer. Jag och J bara älskar dom!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer