Bortskämd av mitt hjärta!

Att få i julklapp att mysa, spaa, äta gott och sova på Högbo Brukshotell hade inte kunnat passa bättre! Nu i mellandagarna spenderade jag, J, hand bröder och flickvänner ett dygn med att göra de ovan nämnda, och det var verkligen fantastiskt! Vi började med att äta eftermiddagsfika när vi kom dit. Nybakat tunnbröd, korv med bröd, tårta, kakor och kaffe... Ja det famns nått för alla smaker!

Därefter begav vi oss mot spadelen av hotellet! Ni som har varit där vet hur mysigt det är, men att det dock inte är så stort. Vi är himla glada att vi gick dit i tid och fick sittplatser till oss alla tillsammans, för efter en stund var det nästan fullproppat med folk. Där drack vi i alla fall bubbel och njöt av stunden!

Då allt nästintill handlar om mat när man är på det här hotellet var det dags för middag efter avkopplingen. Vi åt lite olika rätter, och jag kunde inte avstå från den berömda efterättsbuffén den här gången heller. Herregud så mycket gott det fanns även nu! Och fastän man tror att magen ska spricka och att man aldrig mer ska bli hungrig så sitter man där några timmar senare och äter den berömda frukosten som serveras.

Så ja, några kilo tyngre rullade vi nog hemåt måste jag erkänna!

Gillar

Kommentarer

beatricebohlin
beatricebohlin,
Alltså så mysigt! Det är så fint där ute, och dessertbordet!! 😍🙌🏼
nouw.com/beatricebohlin
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Ja men jag bara älskar allt som har med det sär stället att göra alltså 😍👏🏼
nouw.com/tildakristinholmberg