Postad i: Allmänt

Christmas

Otroligt dålig uppdatering av en otroligt lycklig tjej!

Jag har haft en hur mysig jul som helst. Fastän det har varit mycket åkande blev julen väligt lyckad i år igen. Jag och J var i Hudik dagen innan julafton, och dessutom så vaknade vi där och spenderade förmiddagen med min familj och släkt. Vid 14 började vi åka i snöovädret mot Gävle. När kockan slog 15 satte vi igång Kalle Ankas jul på SVT-play i bilen och lyssnade, så mysigt! Efter julbord och paketlek hos Jakobs pappa i Gävle åkte vi sedan till hans mamma i Valparbo. Ni vet den här mysiga byn som bara skriker lugn och ro. Vilket var väldigt välbehövligt mitt i stressen. 

Juldagen spenderades först hos Jakobs mormor, sen till kvällen drog vi tillbaka till Gävle för att festa lite! Och VILKEN fest det blev... jag kan meddela att jag aldrig har mått så dåligt i hela mitt liv som jag gjorde på annandagen, vilket förklarar hur jäkla kul vi hade det dagen innan! Det tackar jag Frida och grabbarna för <3

Hoppas alla ni läsare har haft en lika bra jul som mig! Imorn lägger jag ut lite bilder på alla fina julklappar vi fått. Dessutom ska vi ta tag i att gå och träna imorn... får se om det kommer lite uppdtering därifrån också, det verkade väldigt uppskattat förra gången!

 

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer