Dagen vi väntat på i 9 månader!

Idag är det dagen med stort D. Dagen vi har väntat på i så många månader, och som vi längtat efter så otroligt mycket. Idag är nämligen dagen som barnmorskan räknat ut som vårt beräknade förlossningsdatum! Det står alltså att 100% av den här graviditeten är gjord i alla appar som vi laddat ner, vilket dock känns helt ofattbart... Men ja, det verkar inte som att bebisen håller med om jag säger så.

Jag veeet att man inte ska haka upp sig på ett jäkla datum, men helt ärligt, det gör man... Så jag skulle ljuga om jag sa att vi inte har suttit som på nålar de senaste dagarna. Beräknad BF är alltså idag, och vi är redan otåliga. Herregud, hur ska det här sluta.

Gå ut på en PW, ät ananas, drick hallonbladste, gå i trappor, massera fotknölarna, ligg, ät stark mat... Ja nu kan jag lova att alla tips tages emot, jag kommer att testa allt för att få igång den här förlossningen, haha.

Så istället för att bjuda på någon bebisbild eller liknande bjuder jag på några bilder från lördagens mysiga middag som vi hade med Mackan och Olivia på Fullriggaren! Stans absolut finaste utsikt, samt mat och service som alltid imponerar.

  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Fastnade på din blogg (som jag besökte första gången idag). o alla fina bilder, läste tillbaka ända till i julas 😊
kände även igen mig mkt i allt ”pirr i magen” inför första barnets ankomst, alla förberedelser mm.
lycka till när det är dags!
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Men åh vad glad jag blir när du skriver så! Tack snälla ☺️ Ja nu är det mycket pirr måste jag säga, och vi hoppas att han väljer att komma snart! Tack så jättemycket! 💞
nouw.com/tildakristinholmberg