Postad i: Hemma hos oss

Dags att sälja vår drömlägenhet

Efter en helt fantastisk kväll hos Anna, med middag och ett glas rött, sitter jag nu i soffan hemma och väntar på J som nattar om lillen i sovrummet. Vi kämpar med att få Millian att kunna somna med någon annan än mig, och från och med igår verkar det som att det fungerar. Kan ni förstå vilken lättnad för mig? Att veta att jag kan vara borta någon timme en kväll utan att få dåligt samvete över att det är kaos där hemma. Han verkar ha förstått att pappa är minst lika bra som mamma, och ingen är lyckligare än oss föräldrar för det!

Ja ni undrar säkert vad som står på när jag skriver rubriken ni ser här ovan, och ja, det är knappt att jag har något vettigt svar på det. Efter att ha bott i vår drömlägenhet i snart 3,5 år känner både jag och J att vi är redo att lämna över den till några andra lyckliga ägare. Lägenhetslivet känns som ett avslutat kapitel, för det enda vi längtar till just nu är vårt eget hus! Vilket hus vi till slut kommer att hamna i är fortfarande en gåta, men det är klart att vi har några dröm-hus i våra tankar.

Vi kommer troligtvis att lägga ut vår lägenhet som en kommande försäljning på Hemnet, detta för att se om det finns några intressenter. Vår lägenhet är ju rätt så unik, vilket gör att den kräver sina unika ägare. Såklart! Så om ni känner några som letar efter ett boende som detta får ni mer än gärna tipsa om att vi kan tänka oss att sälja inom den närmsta tiden.

Så just nu ser framtiden både spännande och ovis ut för familjen Holmberg/Hallin, och vi är så redo att upptäcka nästa steg i livet!

Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Spännande ❤️