De senaste dagarna genom min mobil

God eftermiddag kära kära ni! Jag och J har på riktigt haft världens mysigaste dag idag. Vi hade ställt klockan rätt sent, och låg dessutom och snoozade en bra stund efter att den hade ringt också. Efter både kaffe och frukost i sängen bestämde vi oss för att åka iväg och handla, för att sedan komma hem och laga hemmagjord pizza tillsammans. Nom nom!

Tillsammans har vi sedan rensat några skåp, börjat dona i bebisrummet, somnat under sänghimmeln som vi satte upp igår och nu ligger jag och läser Hembakat medan J spelar FIFA. Strax ska vi bege oss till våra gamla grannar som flyttat till radhus utanför stan, vilket ska bli supermysigt! Och ja, som ni förstår har vi äntligen börjat få i ordning i extrarummet här hemma. Längtar tills jag kan visa er resultatet!

Kvällen igår slutade väldigt sent för att vara oss, men det var ju såklart på grund av att vi hade Eurovision-night här hemma med ett gäng kompisar. Vi hade dukat upp med läsk, chips, godis och jordgubbscheesecake, och hade en riktigt trevlig kväll tillsammans. Det blev ju en riktig rysare till slut... Men jag måste erkänna att låten som vann var värd det, fastän man såklart blev lite besviken.

I fredags fick jag rå om Malin för en helkväll här hemma. Vi började med att njuta av solen på innergården och samtidigt prata ikapp det som missats. Efter det lagade vi en riktigt god halloumi-sallad och avslutade med koffeinfritt kaffe samt naturgodis i soffan. Varför jag nämner det koffeinfria kaffet är för att jag har kommit på att det är genialiskt! Jag som inte ska dricka för mycket koffein nu när jag är gravid kan ju helt plötsligt dricka hur mycket jag vill om dagarna, och dessutom dricka kaffe sent på kvällen när man är sugen. Bland det bästa jag har kommit på att köpa hem!

Även i torsdag strålade solen, så då passade jag och J på att grilla kycklingspett efter att han slutade jobba och sedan avnjuta detta på innergården! Är den inte alldeles magisk vår innergård just nu? Äppelträdet är så himla vackert när det blommar alltså!!

  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer