DEJT NIGHT

Innehåller affiliate-länkar

Jag och J är två personer som verkligen älskar lyxen av att gå ut och äta på restaurang. Ingen av oss är uppvuxen med att det är något man gör ”bara ändå” men genom våra år tillsammans har vi verkligen gjort det till något man kan kalla vardagslyx. För ja, man måste kunna göra det även en vardag. Det är då det blir extra lyxigt! Något som också har varit viktigt är att vi ofta har gjort det spontant. Att vi inte kommit på vad vi ska äta, och då svidat om till något finare och tagit oss till en restaurang. Därför är detta en av de viktigaste anledningarna till att jag älskar att bo i centrala Gävle!

Igår blev det alltså en sådan kväll för oss. En kväll som kändes extra extra lyxig eftersom jag jobbat heeeela helgen. Jag fick sluta i tid, så när jag kom hem tog jag bara en snabbdusch innan vi tog oss till Fullriggaren och avnjöt en trerätters. Bara jag och min kille!!

När vi satt där försökte vi komma ihåg senast bara han och jag hade en sådan här dejt night, och då vi inte ens kom på när det var måste det ha varit i början av hösten... Vi bestämde därmed att det absolut måste bli ändring på den långa perioden av uppehåll! Jag hoppas att ni också har små enkla sätt att lyxa till er vardag? Om inte, hitta på något nu direkt!

Glöm inte att kika in på iDeal of Swedens hemsida innan den sista januari. Med koden TILDAHOLMBERG får du 20% rabatt på hela sortimentet. Bland annat på mitt fantastiska plånboksfodral i sammet som ni ser på en av bilderna. Du hittar till hemsidan här HÄR .

.

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Åh vad mysigt med en date night! det är inte ofta man hinner/har tid med det, tyvärr! Maten såh också riktigt god ut 😍
nouw.com/sabinakj