Postad i: Allmänt

Den absolut bästa julklappen du kan ge - UNICEF, UNHCR, Rädda barnen m.fl...

Jag la ut ett inlägg för några dagar sedan med tips på julklappar till personer som verkligen har allt. Jag tog mina föräldrar som exempel, vilket gjorde att min mamma kommenterade inlägget. Hon skrev inte att hon ville ha någon av sakerna som jag lagt upp, utan att hon önskade sig en julklapp från UNHCR. Varför håller vi egentligen på att köper en massa julklappar för tusentals kronor, när det är människor som lever på minimala förhållanden i världen? Jag får ont i magen när jag tänker på vad vi alla skulle kunna bidra med istället för att lägga alla dessa pengar på presenter till varandra. Ofta också presenter som är ganska onödiga. Här kommer några exempel på vad DU kan köpa istället för den där onödiga julklappen som till exempel din mamma inte behöver. Och om du ändå vill köpa en liten present till mamsen, då tror jag att du har råd med det här också. Så tänker i alla fall jag!

UNICEF / UNHCR / Rädda barnen / Naturskyddsföreningen / Hand in hand / Läkarmissionen

Klicka på orden så kommer du direkt till hemsidorna!

 
  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Mamma-Mia
,
Bravo! Om man nu ovillkorligen ska ha ett paket kan jag föreslå ett armband från weeffect.se Såna som ni fick av mormor.
Ulrika Belin,
Hej Tilda, tusen tack för att du tipsar om våra julklappar till människor på flykt! Önskar dig en god jul, Vänliga hälsningar, Ulrika / Sverige för UNHCR
SverigeförUNHCR
tildaholmberg
,
Ja men precis!! Det finns ju en himla massa armband som man kan köpa. Såg att childhood hade på Apoteket också 😊 puss
tildaholmberg
,
Men hej Ulrika! Inget att tacka för, det är en självklarhet. Hoppas ni får in en massa julklappar i år! Önskar er alla en god jul också, ni är hjältar!