Postad i: Hemma hos oss

Det bästa valet vi har gjort

Då jag jobbar och pluggar, och J har otroligt mycket att göra på jobbet just nu, hinner vi knappt spendera någon tid alls hemma i vår lägenhet. Och när vi väl är hemma lagar vi mat eller så ligger och slappar i soffan den lilla tid vi hinner. Vi har ju dock en tendens att vara ute och fara när vi är lediga också, så det blir verkligen inte så mycket tid här hemma just nu. Av den anledningen bestämde vi oss för några veckor sedan för att vi skulle låta en städfirma komma hem och städa i vår lägenhet. Och ärligt talat är det bland det bästa valen vi kunde ha gjort! Vi har på riktigt inte hunnit städa ordentligt sedan vi flyttade in, och nu har det gått mer än 5 månader…. Lite äckligt faktiskt!

SÅ, idag var det äntligen dags. Medan jag gick en promenad, och sedan satte mig och pluggade och åt lunch på ett café har det varit några hemma hos oss och städat. Så nu när jag kom hem kändes det som en dröm att öppna dörren. Från och med nu kommer dom att komma till oss en gång i månaden, och det känns faktiskt helt fantastiskt!

Gillar

Kommentarer

tildaholmberg
,
Hejsan! Vår lägenhet är nästan exakt 100 kvm, och dom städade i ungefär 2-2,5 timme. Om man vill att dom ska städa längre, tex om man vill putsa fönstren är det bara att säga till! Dom tar betalt per timme vet jag, och det kostade omkring 400kr/h innan rot-avdrag. Vi jämförde två olika bolag, så gör det du också! Jag vet faktiskt inte hur många det var hos oss. 😊 hoppas du hittar någon bra firma! Jag måste säga att 10 h lät lite mycket per tillfälle...