Postad i: Resor

En av de bättre helgerna i livet!

Den här helgen har varit en av de bättre i mitt liv. Ja, jag kan faktiskt säga att det var längesedan jag hade en så här avkopplande och trevlig tid, och det beror på en mängd olika faktorer. Jag överdriver inte när jag säger att jag är överlycklig över att jag fått de finaste svägerskorna som finns, så tjejerna på resan bidrog till stor del till min känsla. Självklart gjorde resten av gänget att stämningen blev helt makalös också, så jag vill såklart höja grabbarna till skyarna med! Att Riga överträffade mina förväntningar är något jag nämnt innan, men det tål att sägas igen. Wow vilken mysig stad! Sen finns det en stor faktor kvar till att helgen blev så bra, och det är den fantastiska maten som vi har ätit under dessa dagar. Jag är blown away av allt som serverats helt enkelt!


Vi har hunnit med att besöka en takterrass med den mest fantastiska utsikten, en prisbelönt café som serverade chokladtryfflar från himmelriket, restauranger med den vackraste inredningen och rätterna jag skådat. Så ja, man kan inte vara annat än nöjd!


Här nedan kommer en massa bilder från våra dagar tillsammans! Mycket mat, många fina människor och en hel del fina vyer.

  • Postad i: Resor
  • Nära Hargs gård, Märsta

Gillar

Kommentarer

timhallin
timhallin,
Riktigt bra weekend!! ☺️
nouw.com/timhallin
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Verkligen 🙌🏼😍
nouw.com/tildakristinholmberg
MalinHillgren
MalinHillgren,
Å känner detsamma! Väldigt tacksam över att ha er i mitt liv ❤️
nouw.com/malinhillgren