Postad i: Allmänt

En efterlängtad gravidfotografering!

I skrivande stund sitter jag i solstolen på innergården, med min nya bikini på och med en liten grabb i magen som sparkar så mycket så jag tror att han möjligtvis är påväg ut ur naveln. Jag sitter här och lyssnar på fåglarna som också verkar njuta av det fina vädret, och slumrar dessutom till då och då. Precis som jag trodde gjorde dygnet i Stockholm att jag är väldigt trött i både kropp och knopp, men oj vad det var värt det alltså!

Att få krama om mina tre äldsta barndomsvänner efter månader isär var värt varenda liten krämpa och gäspning. Och fastän vi bara var tillsammans i några timmar känns det som att dessa timmar var så välbehövliga. Grattis igen till examen Julia, fasiken vad bra jobbat alltså!

Igår när jag kom hem till lägenheten hann jag och J bara fixa till oss innan det var dags för någonting jag verkligen längtat efter. Det var nämligen dags för första delen av vår gravidfotografering! Jag gör denna fotografering i samarbete med en superduktig tjej som bor här i Gävle, och jag längtar verkligen tills jag kan visa er resultatet av det hela. Om ni är nyfikna på Emma, som fotografen heter, kan ni redan nu kika in hennes hemsida HÄRoch hennes instagram HÄR. Då jag och J inte hade några planer efter fotograferingen tog vi det lugnt hemma och sen spontanbokade vi ett bord på en Italiens restaurang dom vi inte hunnit besöka ännu.

Hoppas att er fredag har börjat bra, och att ni njuter av det fina vädret ända ut i fingerspetsarna!

  • Postad i: Postad i: Allmänt
  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar