Postad i: Allmänt

En helt underbar helg

Jag vet egentligen inte vad det var som gjorde helgen så fantastisk. Kanske var det på grund av den harmoniska miljön? Kanske på grund av all god mat? Eller så var det helt enkelt på grund av att jag och min lilla familj fick spendera vår tid med svärmor, Jakobs mormor och även hans faster. Inga måsten, inga hungriga magar, och en himla massa frisk luft, det kan verkligen göra susen. Både jag och J kände oss helt utvilade och lugna när vi kom hem igår på eftermiddagen, och den känslan har suttit i hela dagen idag med!

Vi åkte till Jakobs barndomshem redan i fredags och kom som sagt hem igår. Vi stannade till för att äta på Max och stannade sedan till för att köpa med oss godis, sen spenderade vi hela kvällen i soffan framför Idol. Helgen har sedan bestått av promenader, svampplockning, fika och god mat. I lördags åt vi älgstek som jag hade fixat innan vi åkte dit, och till det gjorde vi potatisgratäng. FY F*N vad gott det var alltså... Jag är väldigt positivt överraskad då jag knappt har ätit älg innan, och aldrig försökt mig på att tillreda det heller.

När vi gick för att plocka svamp var det nästan så att man trodde att det var ett skämt faktiskt. Det var ett hav av kantareller bara vi gick några meter in i skogen... Vilket man bara älskar! Dock får jag alltid så ont i hjärtat när man måste gå hemåt och lämna detta hav för att det är fullt i korgarna, haha. Nu har vi hela frysen full, vilket borde räcka till nästa säsong!

Jag hoppas att er helg var minst lika fin som min!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer