Postad i: Allmänt

En julig brunch och vår lilla tomtenisse!

Första advent... Ne men vänta. Förstår ni verkligen att det är första advent? Vart har egentligen den här hösten tagit vägen? Dock vet ju alla som känner mig att den kommande månaden är den bästa jag vet, så att hösten gått snabbt gör egentligen inte så mycket. Redan igår väckte jag och Mille pappan i huset med kaffe på sängen och årets första julmusik i högtalarna. Är det någonting som är olagligt enligt J så är det att spela julmusik innan första advent. Så att jag fick dispens på en dag hör till ovanligheten! Dock tycker jag nog likadant, för det gör att stämningen känns om ännu mer mysig när det väl är dags.

Idag startade vi dagen med frukost i sängen framför Nyhetsmorgon och längdskidor. Medan M sov en sväng och J tog en löptur gjorde jag mig i ordning för dagens juliga brunch, och vid 12-tiden begav vi oss dit. Brunchen var på Söderbacken och det serverades allt ifrån skinkmackor och köttbullar, till amerikanska pannkakor och ris a la malta. Till det drack vi kaffe, smoothie, lemonad och små shots! Mer än nöjda rullade vi sedan ner på stan en sväng. Vi och resten av Gävle... Vem går ens på stan när det är invigning av Gävlebocken?! Dummaste man kan göra, haha. Dock kom vi hem med en riktigt fin vas från hm, så lite nöjd är jag allt.

Resten av kvällen ska jag och min familj spendera i soffan, med tacos och någon mysig julfilm! Vi har redan hunnit se tre stycken, så vi får väl se vad vi hittar på ikväll. Ett tips jag kan komma med är serien His Dark Materials på HBO som är en riktig pärla för oss fantasynördar.

Puss och kram, och glad första advent!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer