En julig entré

Just nu sitter jag och J i soffan och ska snart krypa till sängs. Vi fick rå om både Anna och Pierre på middag ikväll, vilket var riktigt mysigt. Det blev en av rätterna från vår vegetariska påse, nämligen nachochips med bönröra, limesås och mangosallad, och fastän koriander inte var allas favorit så fick rätten höga betyg. Så roligt att testa nya rätter alltså!!!

Förra veckan satte jag upp min alldeles, alldeles underbara julkrans på ytterdörren. Enligt tradition är den såklart från Ivar Ericssons Blomsterhandel som ligger på söder här i Gävle, och jag är lika nöjd som alltid. Jag hade äran att få bjuda på lite rabatt på kransar därifrån i lördags, så nu för någon dag sedan satte våra närmsta grannar upp en exakt likadan på deras dörr. Det blev så himla fint, och så luktar det så otroligt gott när man kliver in i trappuppgången nu!

Då vi fick hem lite juliga kläder till lillen samma dag som vi satte upp kransen passade vi på att knäppa några mysiga kort, och visst blev de gulliga då?! Vår kille gillar att stå framför kameran verkar det som, haha.


Gillar

Kommentarer

Storasyster
Storasyster,
Sötaste nissen jag sett <3