En liten knallblå husvagn med pizzor i världsklass

God kväll i stugorna! Lillen ligger och sover i sängen, jag kikar på tv och äter kakor i soffan och pappan i huset är på grabbkväll hos Pierré. Jag kollar faktiskt på Smartare än en femteklassare, och känner mig sjukt oallmänbildad. Kunde man verkligen allt detta när man var typ 11 år... Tveksam till att jag ingick i den skaran faktiskt. Haha.

Idag har varit en helt underbar dag! Vi åkte iväg till ett favoritställe utanför Gävle för att gå morgonens promenad, och då Mille valde att sova i 1,5 timme satte jag och J oss och tog en förmiddagsfika i solen också. Vår nya grej är att ha med oss en termos med kaffe på våra små turer, och jag bara älskar det!

På eftermiddagen hade vi bestämt med Jakobs bröder, deras flickvänner, svärmor och Nunne att hälsa på våra favoriter i Hillsjöstrand. Där bjöds det på pizza i världsklass från Familjemiddag.nu och hans nya vrålåk ”The Crust”. Detta är en liten, liten knallblå husvagn som man kan hyra in till typ fester, bröllop, familjemiddagar m.m. Från den serverar Jonas, som ägaren heter, sina magiska pizzor. Den ena godare än den andra... på riktigt. En helt genialisk idé, som jag önskar att alla visste om! Kika in hans Instagram som du hittar HÄR, för info och inspiration.

Nu ska jag fortsätta att lära mig saker som jag borde ha lärt mig när jag var 11 år (tydligen 16 år sedan........). Puss och kram

Gillar

Kommentarer