Postad i: Resor

En överraskning vi sent glömmer

Igår var det äntligen dags, efter månader av hemligheter, att överraska J på hans 25-års dag! Han och några grabbar har ju varit i Barcelona på golfresa nu i några dagar, så igår när deras plan landade på Arlanda väntade jag och Tims flickvän Malin med ballonger och ett plakat utanför terminalen. Han hade verkligen inte anat någonting, så det blev riktigt lyckat!

När vi hade packat in alla oss och all vår packning i bilen körde vi bilen mot Stockholm och Globen. Vi hade nämligen lyckats få 8 biljetter till Ed Sheeran och även hotellrum på Quality Hotel Globe. Visst är det för övrigt helt sjukt att den enda artisten som J vill se är Ed, och han spelan EN enda konsert i Sverige i år, och det är på Jakobs födelsedag…? Helt otroligt.

När vi kom till hotellet bytte vi om och drack lite bubbel och drinkar innan vi gick till restaurangen på hotellet och åt middag! Efter det var det äntligen dags för konserten, och den var minst lika bra som vi hade anat! Han är verkligen grym!! Det enda negativa var väl låten han valde att avsluta med. Men överlag en riktigt bra konsert och en riktigt lyckad dag!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

Storasyster
,
Så häftigt! Överraskning som heter duga 😉
tildaholmberg
,
Haha ja!! Ja konserten var verkligen riktigt häftig 😃