Postad i: Allmänt

En paus för att leva

Jag vet knappt sist jag var in och skrev ett inlägg här. Det är i alla fall flera veckor sedan. Veckor som har varit helt fantastiska, och som har fått mig att njuta av livet extra mycket. Julen har hunnit springa förbi, mellandagarna lika så, och igår fick vi äntligen fira det nyår som i hemlighet har planerats i flera månader.

Jag har hunnit träffa vänner, familj och släkt under den här tiden. Jag har fått fira min sons första julafton! Vi har åkt mellan Hudiksvall, Gävle och Valparbo för att hinna rå om så många som möjligt. Och sist men inte minst så har vi njutit av en lång ledighet tillsammans jag och mina två grabbar! Millian har skött sig exemplariskt under alla dessa tillställningar, och pricken över i:et var väl igår när han lät morsan vara med på fest i hela 5 timmar sammanlagt. Fantastiska svärmor och Nunne passade honom bara för att jag skulle få vara med på överraskningsfesten som ordnats till Jakobs bror som fyller 30 år om några dagar.

Helt ärligt så har jag knappt några bilder på mobilen från de senaste veckorna. Min skärmtid har minskat ofantligt mycket, och det känns SÅ HIMLA BRA. Jag vet att det kanske låter fjantigt, men det är en stor grej för mig. Att skita i den här jäkla beroendeframkallande prylen och istället börja njuta av nuet. Idag gick jag och J en lång promenad och pratade om allt och ingenting. Tillsammans kom vi i alla fall fram till att vårt nyårslöfte för det kommande året är att försöka njuta av det enkla i vardagen. Det är så lätt att bara fastna i livets, så kallade, ekorrhjul, vilket gör att man måste påminna sig själv om att stanna upp och njuta av vardagen.

2019 kommer för evigt att vara ett år som jag ser tillbaka till som ett av mina bästa, och det är så självklart varför. Millian, vår Millian, du kom och tog oss med storm. En känslostorm utan dess like! Du har lärt mig vad som är viktigt i livet, och främst av allt, vad som är oviktigt... Ingenting spelar någon roll, bara jag och mina nära och kära får vara friska och njuta av livet.

Jag har nog aldrig varit så nyfiken på vad det nya året har att erbjuda. Men en sak är säker, och det är att vi ska njuta av det så mycket vi bara kan!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer