Postad i: Resor

En sista påsk som en duo!

God morgon söndag! Imorse vaknade jag av att J låg och pratade lite försiktigt med Plutten i magen. Vi har både börjat se och känna hur han ligger där inne, så det känns mysigt att liksom pratade där huvudet är. Jag tror att han har legat åt samma håll under flera månader där inne, för jag har bara känt sparkar på höger sida. Men nu verkar det som att han kanske har bytt ställning! Vill bara att han ska komma ut så jag får se hur han ser ut nu...

Sedan vi kom hit till fjällen har vi haft det supermysigt. Vi firade pappa som fyllde år på fredag kväll, njöt av sol, skidåkning, påskmat och bubbelbad igår, och idag ska vi åka upp med vesslan till våffelstugan på toppen. Pappa ligger tyvärr sjuk och nerbäddad i sovrummet, men vi hoppas att han känner sig bättre snart.

Imorgon åker vi hemåt efter lunch, och då ska jag och J äntligen försöka få ihop vagnen som anlände innan vi åkte. Så spännande alltså! Precis som överskriften lyder kom jag att tänka på att allt vi gör just nu faktiskt är väldigt speciellt. Detta på grund av att det är sista gången vi gör det bara jag och J, i alla fall på väldigt många år! Men när jag låg och tänkte den tanken blev jag bara lycklig, lycklig för att jag känner mig så redo för livet som en liten familj! Åh vad jag längtar.

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer