En tårta på posten, på riktigt!

Ja tänk er ett blombud som kommer hem till dörren eller postlådan, fast en tårta istället! Så himla mysig och bra idé alltså. I veckan fick jag hem tårtan/kakan ni ser på bilderna här nedanför från Postkakakan.com (klick). Innan jag fick hem den var jag väldigt fundersam hur det skulle funka med leverans och allt, eftersom det faktiskt är en kaka vi pratar om. Men en dag när jag öppnade postlådan så låg det en liten låda där, och i den hittade jag min kaka. Jag valde kakan som heter Kola-Cocos (klick) som som har en smak av just kola, cocos och mjölkchoklad. Vilket jag tyckte lät jättegott!

Som ni förstår då den skickades till min brevlåda var själva kakan rätt fast i konsistensen vilket gjorde att den blev lite torr för min smak. Men med en kopp kaffe till tror jag att den kan bli mycket bättre! Sen är ju jag en sådan person som gillar mer kladdiga kakor också, så det måste också tilläggas.

MEN över lag en otrolig rolig grej att överraska någon med istället för blommor! Jag såg även att de gör kakor med företags-logor också, vilket kan vara en rolig idé om man ska ha något event eller så med jobbet!

I samarbete med Postkakan.com

Gillar

Kommentarer