En tjuvstart på sommaren?

Ja är det en liten tjuvstart som visar sig i Sverige just nu? Eller är det verkligen så att sommaren har kommit till oss? Om det är sant så är det i alla fall svårt att greppa att det redan är sommar. Dels för att det kändes som att det var Sibirien-kyla för bara en vecka sedan, och dels för att den där sommaren som var så långt borta med tanke på förlossningen nu ÄR HÄR. Så ja, det är lite svårt att greppa för mig...

Det var någon dag sedan jag uppdaterade nu, och som så många gånger innan är anledningen att jag har haft för mycket trevligheter för mig. I onsdags var hela Gävle fylld av lyckliga studenter som åkte runt i bilar och sjöng under hela eftermiddagen. Jag och Anna passade då på att sätta oss på en uteservering för att supa in studenternas glädje och såklart också den strålande solen. Vi satt där i flera timmar och bara njöt, helt oberoende av klockan då vi inte hade en enda plan på hela dagen.

Jag och J har dessutom hunnit med en andra gravidfotografering, och alltså... Jag vet knappt hur jag ska uttrycka mig, men JÄKLAR vad vackra bilderna blev alltså. Vi hittade ett helt perfekt ställe att knäppa korten, och det blev fasiken bättre än jag någonsin kunnat ana. Jag är SÅ nöjd!

Igår på nationaldagen hade vi här i Gävle inte kunnat ha en finare dag vädermässigt. Redan klockan 9 på morgonen anlände jag och J på stranden, och höll på riktigt på att svettas ihjäl direkt när vi la oss. Vi spenderade hela dagen där med massa kompisar, åkte och åt lunch med Jakobs familj och avslutade sedan dagen med våra grannar på innergården innan vi tog oss till Adrians för middag. En riktigt bra dag helt enkelt!

  • Nära Rektorsgatan , Gävle

Gillar

Kommentarer