Postad i: Allmänt

En underbar anledning till min tystnad

När det ekar tomt här på bloggen är det ofta på grund av två olika anledningar. Antingen för att jag är för uppstressad och inte hinner, eller för att jag har prioriterat min tid till vänner, familj och en massa trevligheter. Och varför det har varit tyst de senaste dagarna är för att jag har haft besök från en av mina absolut bästa vänner, Maria från Norge!

Vi räknade ut att vi sågs för första gången för hela 7 år sedan. Då hämtade jag och J upp henne vid tåget här i Gävle, och vi hade inte en susning om att hon SÅ många år senaste skulle vara en av bådas favoritpersoner. Om jag ska försöka förklara Marre med ord skulle jag välja söt, omtänksam, vacker, omhändertagande och sjukt jäkla rolig! Så mycket som jag skrattar med henne gör jag inte med någon annan, och jag måste faktiskt säga att hon tar fram den bästa sidan av mig! DET är unikt.

Vi har hunnit med att träffa flera andra kompisar som hon också känner sedan hon bodde här i Gävle, åkt på en mysig utflykt till Böna Café, planterat om mina små ekar, solat på innergården, bakat, slappat och helt enkelt bara njutit av dagarna. Helt underbart!

Hon gick alldeles nyss till tåget som skulle ta henne mot Arlanda, och jag måste erkänna att jag redan saknar henne. Bästa Marre! <3

Hoppas att er första del av veckan har varit super också!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer