Postad i: Allmänt, Resor

En välbehövlig dag / Boon Edam

God eftermiddag vänner! Idag har varit en sån här dag som jag verkligen behövde just nu. Jag gick av ett arbetspass imorse, och då jag hade fått sova i ungefär 5 timmar sammanlagt kände jag att jag inte behövde sova nått mer. Jag gjorde en stor frukost som jag åt framför Nyhetsmorgon, och efter en stund snörade jag på mig träningsskorna och gick en lång promenad runt Boulognerskogen. Mitt i promenaden stannade jag upp, satte mig på en bänk och bara njöt av solen och det faktum att jag varken jobbade eller pluggade precis då. En sån här stund som får en att förstå hur bra man egentligen har det!

Det här året som jag har framför mig kommer att bli rätt så kämpigt. Det kommer att bli så att jag måste prioritera bort saker som jag egentligen inte vill. T.ex. så gillar ju jag och J att resa. Men det kommer jag inte riktigt kunna prioritera varken tid eller pengamässigt. Dock har vi några små planer på vart vi skulle kunna åka här i Sverige istället för utomlands. Vi ska bland annat åka och vandra i fjällen en helg, och så har vi tänkt ta en tripp till Stockholm också. J har ju inte varit på Mall of Scandinavia, så dit måste vi ju faktiskt åka så han får se hur gigantiskt det är!

Har ni några resor eller weekends planerade? Om inte tycker jag ni ska boka en inom kort!

Vet ni förresten att nästan alla karuselldörrar (snurrdörrar) som finns på t.ex. köpcentrum, hotell eller andra byggnader kommer ifrån ett jättestort företag som heter Boon Edam. Bland annat den här som ni ser på bilden från MoS. Visst är det lite sjukt att man aldrig lägger märke till såna stora företag och deras varumärke då deras produkter är så självklara för oss i samhället? Undra om man själv skulle kunna komma på en produkt eller ett varumärke som skulle kunna bli världskänt? Det vore ju drömmen!

I samarbete med Boon Edam. Bilden är hittad på google.se.

Gillar

Kommentarer