Postad i: Allmänt

en vecka av kärlek

Då 14 februari, alltså Alla hjärtans dag, närmar sig med stormsteg passade jag och J på att köpa lite geléhjärtan igår. Jag brukar alltid säga att man får fira en hel veckan när kärleksdagen utspelar sig. Och visst är det härligt, att få sprida kärlek en hel vecka!? Då jag och J firade 2 år och 10 månader igår tjuvstartade vi lite. Vi gick på en restaurang som heter Terassen. Supermysigt då det bara var vi och ett annat par där! 

På tal om kärlek... Som de flesta har upplevt så är inte kärlek alltid det enklaste. Jag kan säga att jag och J verkligen inte har haft det lätt under den tid vi varit tillsammans. Ända sedan vi blev tillsammans har vi haft en hel del dispyter. Både han och jag har starka viljor men också starka hjärtan... Jag brukar säga att vår styrka är att alltid bli sams och förlåta varandra inom väldigt kort tid. Visst... vissa saker hänger kvar längre, men ingen av oss är speciellt långsura, vilket jag tror är viktigt inom ett förhållande!

Det är inte lätt att leva tillsammans med en annan människa. För att kunna bo tillsammans måste man verkligen lära känna varandra och anpassa sig efter den andra. Jag (perfektionisten) har haft det väldigt svårt att acceptera Jakob och hans lite slarviga sätt att leva. Men vet ni, jag har faktiskt lärt mig att acceptera det, bara för att han är värd det! Visst har han blivit bättre på att hålla ordning och så hemma, men jag måste ju faktiskt komma ihåg att det var den slarviga, spralliga, spontana, underbara Jakob jag blev kär i från början. Och den Jakob får aldrig ändras!!  

Jag tror man kommer långt bara genom att lära känna varandra ordentligt och se det positiva i varandras brister! Alla fina som läser detta, gör som jag, sprid kärlek till era nära och kära hela den här veckan! Hör av er till kompisen ni inte pratat med på länge, till mormor eller farmor som skulle älska ett samtal från ett barnbarn eller till pappa som säkert slitit på jobbet idag! Jag sprider min måndagskärlek till er alla genom att skriva detta, puss på er! <3

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Storasyster
,
Du har helt rätt och vi alla älskar dig ♥
tildaholmberg
,
Och jag älskar er alla sååå mycket ❤️