Postad i: Allmänt

En vecka som får en att värdera livet lite mer!

Bara den här veckan har det hänt otroligt mycket tragiska saker i vårt land. Mord, självmord, drunkningar, trafikolyckor, och ja... antagligen otroligt många fler dödsfall som inte media tagit upp. Är det bara jag som får mig en tankeställare när det händer saker som dessa? Att livet faktiskt är mycket mer skört än vad många anar. För inte är det väl så att man går och tänker att, idag kanske jag dör... Förhoppningsvis tänker i alla fall inte de flesta så. Men tänk så fort livet kan vända alltså..

Jag har, hur man nu ska kalla det, ”förmånen” att möta människor som varit nära eller är nära att mista sitt liv. Dessutom möter jag människor som precis förlorat någon nära. Varför jag kallar det en ”förmån” är för att jag i och med dessa möten blir medveten över hur tacksam jag ska vara för att jag är frisk och lever!

De senaste två veckorna har jag försökt tänka på fem saker jag är tacksam för just idag, och det är verkligen nyttigt. Det gör att jag inte tar något för givet, och det gör att jag känner mig mer ödmjuk till livet och allt som hör det till. Gör som jag och fundera på fem ynka saker som du faktiskt är tacksam över idag, det går fortare än du tror!

Ta hand om varandra lite extra idag, man vet aldrig vad som händer imorgon!

  • Postad i: Allmänt
  • Nära Ågatan , Skutskär

Gillar

Kommentarer