#engodmorgon!

Exakt 12 timmar. Ja så många timmar har vi hunnit vara hemma i lägenheten. Jag, J och våra fina grannar har spenderat två nätter på Åland, och jäklar vad jag är positivt överraskad av den lilla ön. Något jag dock inte är så imponerad av är Ekerölinjen… haha, åh herregud säger jag bara. Nu sitter vi i bilen på väg till Hudiksvall och en himla massa kalas. Idag ska vi fira både en 7-åring och en 30-åring, dessutom ska vi ju såklart på Hudikkalaset också. Det här är sista helgen på semestern, och jag känner på mig att det kommer att bli en riktigt bra helg!

I veckan bestämde jag och J oss (igen) för att vi ska försöka äta bättre och träna. Så nu på morgonen sprang vi ungefär 5 km och körde lite styrka i ett utegym. När vi kom hem lyxade jag till det med denna frukost. Chiapudding gjord på chiafrön och God Morgon Äpple & Jordgubb (klick), denna toppade jag med färska jordgubbar och kokosflarn. Till det hade jag en latte och en himla massa vatten (ni som vet hur bakis jag blir vet också att jag måste dricka mycket vatten, haha).

Den FANTASTISKA brickan kommer från Black Hippo Design (klick), och om man köper den stödjer man inte bara tjejen som är egen företagare och har butiken, utan också den drivande tjejen Kerstin Erséus som skapar sin design och sina produkter av naturnära material och med färger och textilier som är miljöklassade. Två riktiga inspirationskällor och superkvinnor helt enkelt!

English? Press here to use google translate. Detta inlägg är ett samarbete med olika företag.

 

Gillar

Kommentarer