Postad i: Resor

Enorma vågor

God kväll alla fina! Jag, J, Anna och Anders har precis kommit hem efter ännu en lång dag på stranden. Den här ön har hittills bjudit på lite växlande väder. Blåsigt, molnigt, soligt och stekhett. Många säger att Kap Verde är känt för att vara blåsigt, och Ja, det stämmer. Dock skulle man troligtvis smälta bort om det inte blåste, så jag är glad att det gör det. Idag har det varit lite molnigt, så då har vi hittat på lite andra saker att göra på stranden istället. Ni ser vad på bilderna nedanför! :D Maten är som väntat ganska ”vanlig” för en turistort. Fisk, kött, pommes, ris och ingen sås. Haha, vi svenskar och sås alltså… Det är lite billigare här än i Sverige, men dyrare än vad jag trodde.

Imorgon ska vi åka ut på havet med en katamaran! Det ska bli såååå himla härligt, bara vädret tillåter. Idag har det varit enorma vågor, så vi har varit som små barn när vi sprungit och lekt. Men om jag ska vara på en båt vill jag nog hellre ha vindstilla och inga vågor. Så vi håller våra tummar!

Hoppas ni har det lika bra som vi där hemma! Förresten, grattis till dom som har klarat av de 9 milen i Vasaloppet idag. Bra jobbat!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer