Postad i: Resor

Ett lyxigt dygn på spahotell

God kväll från hotellrummet på Hotell Havsbaden, eller rättare sagt, sviten. Haha ja, blir man uppgraderad till en svit med både egen bastu och terass njuter man lite extra. Eller hur? Förutom det möttes vi dessutom av en supersött bäddad spjälsäng och en nalle på rummet också. Så himla gulligt!

Jag, Jakob och Millian checkade in här på hotellet i förmiddags tillsammans med svärmor och Nunne. Vi har hunnit luncha, fika en massa, spaat, ätit en trerätters middag och nu även myst på hotellrummet sedan vi kom hit. Mille ligger och sussar bredvid mig, och de andra är och spelar lite spel tror jag. Bara vi klev innanför dörrarna här på hotellet var det som att ett lugn spreds inom mig. Och för en uppstressad småbarnsförälder känns det både välbehövligt och ovanligt. Vi har bara tagit dagen som den kommit, och M har verkligen skött sig exemplariskt. Vi hann hänga i spadelen i typ 1,5 timme medan han sov (vilken inte hör till vanligheten), och när han väl vaknade fick även han bada en sväng i en av de varmare poolerna. SÅ HIMLA MYSIGT! Jag måste nypa mig själv i armen ibland alltså. Tänk att jag får uppleva dagar som dessa med min familj!

Imorgon bär det av mot Gävle efter frukost, och då är det faktiskt dags för en andra visning av ett hus vi kikat på, och dessutom babysim på eftermiddagen. Livet är bra fint nu alltså!

Ps. Vi har fått en helt ny bebis sedan han börjat äta mat. Wow vilken nöjd kille alltså!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer

eliningamatilda
eliningamatilda,
Men gud så mysigt det såg ut. Hoppas ni hade en bra vistelse😍🌺
nouw.com/eliningamatilda
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Eller hur? 😍 tack!
nouw.com/tildakristinholmberg
LindaLinnros
LindaLinnros,
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,