Ett ovanligt inlägg för att vara mig!

Innehåller affiliate-länkar

Ja här kommer ett rätt så ovanligt inlägg för att komma från mig! Det är inte ovanligt om man jämför med många andra som bloggar, men jag hoppas att ni uppskattar även mitt. Detta är ett inlägg fullproppat med massa tips både inför Black Friday, och dessutom inför inhandlingarna av alla julklappar. Jag har faktiskt börjat införskaffa lite julklappar både till syskonbarnen men även J (så nöjd att jag redan kommit på en grej!). SÅ här nedan hittar ni tre kollage med dels inredning, lite mode och sen barnsaker längst ned. Hoppas ni hittar några produkter som gillar, och som ni kommer vidare till genom att klicka på bilden eller nedanför kollaget.

Det kan ju faktiskt vara ett tips att börja kika runt på hemsidor efter saker som ni tänk köpa inför den hysteriska Svarta Fredagen som börjar närma sig. Då nästintill ALLA butiker har rea kan ni ju faktiskt ha tur att just det ni kikat på är billigare den dagen. Närmare bestämt den 23 november!

Jag säger redan nu: Happy Shopping!

Ps. Om ni inte har spanat in något speciellt, skänk då en slant till UNICEF, Rädda Barnen, Bris eller någon annan hjälporganisation som står ditt hjärta nära istället <3

Gillar

Kommentarer