Postad i: Allmänt

Examensarbete - check!

Idag var dagen med stort D! Idag lämnade vi in vårt examensarbete, C-uppsatsen som vi har suttit sååå många timmar med. Redan i våras började arbetet som vi idag lämnade in med ett stort leende på läpparna! I två år har jag gått och varit nervös över den här perioden av skolan, men vad KUL det har varit. Jag hade inte kunnat skriva med en bättre person, fantastiska Anna! Vi kompletterar varandra på alla vis, och arbetet har inte krånglat en enda sekund. Imorgon ska vi fira med mysfrukost och på måndag lyfter planet som flyger oss till Fuerteventura - för det är vi fasiken värda!

När den här kursen är slut om några veckor har vi i klassen en 8 veckor lång praktik kvar, plus lite examinationer m.m… sen är det HELT OTROLIGT så att vi blir SJUKSKÖTERSKOR! Jag har fortfarande inte förstått det… man kan ju hoppas att jag gör det den 16 januari, för då är det dags!

Nu ligger jag och lyssnar på regnet i soffan med en kopp te i handen! Jag njuter av att vara ledig och längtar till helgen, för då får jag besök av tre av de bästa människorna jag känner!
  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer