Postad i: Resor

Familjen första roadtrip!

Helt ärligt så tror jag inte att det finns någon lyckligare än mig just nu! Lycklig och tacksam över så många olika saker. Jag och min lilla familj sitter just nu i bilen påväg hem efter ett dygn i Stockholm, och tro det eller ej så har Millian sovit från att vi startade bilen (han som hatar att åka bil...). Varför jag är tacksam och lycklig är för att den här trippen har gått så otroligt mycket bättre än förväntat, vilket gör att jag känner hopp om framtiden. Alla de saker som gjorde vår lilla bebis missnöjd för bara någon vecka sedan verkar ordna upp sig en efter en, och ingen är gladare än jag.

Trippen som startade igår började med att Mille var nöjd och sov i bilen hela vägen till huvudstaden. Väl framme i Stockholm mellanlandade vi för lunch hos Jakobs bror, innan vi tog oss till hotellet som vi bokat. På vägen dit släppte vi av J då han skulle springa sitt första halvmaraton med hans bröder, vilket var den egentliga anledningen till varför vi faktiskt åkte. Jag hade inte planerat hur jag skulle göra under loppet, men bestämde mig för att ta en 30 minuters promenad till målgången och överraska J. Tro det eller ej, igen, men Mille var nöjd under hela promenaden och somnade dessutom en stund. Dock var det lite hög volym vid målgången, så precis när papsen gick i mål så blev det skrikfest för lillen. Men men, det gick över rätt fort ändå!

Efter en promenad tillbaka till hotellet i spöregn så gjorde vi oss i ordning för middag på hotellets restaurang. Vi var faktiskt samma gäng som reste tillsammans till Riga, och det var ju där som vi förstod att jag borde vara gravid. Lite komiskt att vi nu satt med just den bebisen i knät istället! Efter en stund krigande för att få honom att somna kunde vi avnjuta maten tillsammans, vilket var supertrevligt!

Det sista vi hann med innan hemfärden var att äta en riktigt härlig hotellfrukost. Millian satt nöjd och tittade på innan han somnade i vagnen mitt bland alla människor. FÖRSTÅR ni hur duktig han är? /stolt mamma

Allt det ovan nämnda är alltså saker som vi nu har gjort för första gången som familj, och jag skulle inte kunna vara mer nöjd! Nu känns det som att hoppet inom mig har tänts helt och hållet, vilket är mycket tack vare er och alla era fantastiska tips. Ja... Nu har man verkligen förstått att nästintill allt i livet kretsar kring den här lilla killen, vilket är både ovant och fantastisk. Men just nu vill jag redan planera in vår nästa tripp tillsammans!

  • Postad i: Resor

Gillar

Kommentarer