Fannys överraskning

God kväll allihopa! Jag kan inte säga annat än förlåt för min lite dåliga uppdatering senaste dagarna. Jag hinner knappt med mig själv, och mitt i all stress pluggar jag för fullt inför min första tenta på fredag. Och den är INTE att leka med om jag säger så…

Jag har ju inte ens berättat vad jag gjorde för roligt förra helgen. Jag, Anna och Tina gav en lapp där det stod att Fanny skulle få en överraskning när hon fyllde 30 år i somras. Och i lördags var det äntligen dags för henne att få den! Vi lånade en nyckel in i hennes lägenhet, så när hon kom hem ifrån jobbet satt vi tre i hennes vardagsrum och överraskade med chark, bubbel och en massa annat gott. Det komiska var att hon trodde att hon skulle plocka svamp med hennes pappa, så hon tänkte inte ens gå upp till sin lägenhet. Så stackars Uffe fick ju kämpa med att lura upp henne dit! Typiskt Fanny, haha! Efter några timmar i hennes lägenhet gick vi ner mot Söder och åt en jättegod middag på Nästet. En riktigt lyckad kväll med en himla massa välbehövlig kvalitetstid!

Söndagen spenderade vi i Valparbo med att plocka HUR MYCKET kantareller som helst Jag har ju haft panik att jag inte hunnit ut i skogen för att plocka, men efter i lördags kan jag känna mig lugn. Vi fick tvinga oss hem på grund av att alla våra korgar och påsar blev överfyllda… Dröm!

Förresten så kan jag inte riktigt uppdatera er om lägenheten än, men det kommer inom kort!.
 

Gillar

Kommentarer