Final i PH

Igår kände jag mig riktigt duktig för att vara ledig! Jag gick upp tidigt, åt frukost på en bageri bredvid Fastighetsbyrån som heter Epi med Jakob, sen cyklade jag faktiskt till skolan. Då vi har en inlämningsuppgift som ska in 9/1 tänkte jag att det vore så himla skönt att bara bli klar med den i tid, istället för att vänta tills sista dagarna som alltid annars. Så jag satt på skolan till efter lunch, och hann göra iaf en tredjedel. Efter det passade jag på att gå på stan för att försöka köpa mina första julklappar. Fantastiskt nog hittade jag till flera stycken, SÅ SKÖNT!

När jag kom hem lagade jag middag, vilket blev helstekt fläskytterfilé med klyftpotatis, sallad och pepparsås. Efter det gjorde jag och J i ordning en scharkbricka då Felix och Pierre skulle komma och kika på finalen av Paradise Hotel. Jag visste redan vilka som skulle vinna, men det är alltid nervöst att se vilken som tar pengarna... Jag tycker att båda vinnarna var värdiga!!

Jag marinerar alltid mina klyftpotatisar med rapsolja, sweet chili, salt, peppar och hela vitlöksklyftor innan jag tar in dom i ugnen! Så gott!!

Gillar