Firar med bubbel

Igår firade vi äntligen lägenhetsköpet på riktigt! Jag fick skåla med flera av mina fina tjejkompisar, och efter ett tag kom även J hem och firade med oss. Vi var hos mig och drack bubbel och åt en massa gotta, och dessutom blev det en himla massa tjej- och sjuksköterskesnack.

Den dåliga uppdateringen här på bloggen senaste dagarna har, som ni kanske förstår, berott på att jag har gått i skolan på dagarna och jobbat på nätterna, haha. Eller ja, nästan i alla fall. Skolan började stenhårt på en gång, så vi har redan lämnat in ett gruppuppgift och dessutom förberett oss för 3 seminarier som är imorn. Vi är en stor klass med specialistsjuksköterskor, men i den inriktningen för ambulans är vi bara 9 stycken. Supermysigt med en sådan liten klass, vilket förhoppningsvis gör att vi lär känna varandra mer. Sen kommer vi såklart att ha lektioner med alla specialister också.

Jag tror och hoppas att det här året med studier kommer att gå bra för mig! Just nu känns det lite kämpigt då jag fortfarande jobbar 100%, men i oktober kommer det bli bättre då jag får gå ner till 75%.

Gillar

Kommentarer