Föredetta cheerleader

I större delen av mitt liv har jag hållt på med två väldigt olika sporter, handboll och cheerleading! Så idag när jag och Emilia, som jag dansade med, gick och pratade kom vi på hur mycket vi egentligen har fått vara med om under åren som cheerleaders. 

Jag var med i ett lag som dansade cheerdance, till skillad från de cheerleaders man ser på film dansade vi mer tekniskt. I cheerdance gör man inte volter eller olika bygg där man kastar varandra, utan numren går mer ut på piruetter, hopp och vighet... ja som sagt mer tekniska saker.

Under de år jag dansade hann vi med otroliga upplevelser! Jag har hunnit vara med på flera SM, EM och VM. Dessutom har vi varit med i Talang där vi kom till semifinal, i inspelningen av "Från Ystad till Haparanda" med Gert Fylking m.fl., dansat på olika stora sportevenemang och dessutom har det lett till att jag fått vara Gridgirl på en av Sveriges störta speedwaytävlingar. Ja dansen har verkligen gjort att jag fått uppleva saker som jag aldrig kunnat ana! Dessutom har den gett mig vänner för livet, ni är underbara allihopa tjejer!

Julle Allstars <3

Gillar

Kommentarer

Emilia
,
Alltså blir ju helt rörd! Herregud så mycket skoj vi varit iväg på. Bästa Allstars<3
tildaholmberg
,
Ja men verkligen, och det värsta är att man nästan har glömt bort det... Tur att vi ska ses i helgen så att vi får påminna varandra <3