Postad i: Allmänt

Förlåt för ärlighet och ledsna miner

Ja förlåt för att jag inte har hunnit blogga på flera dagar, och förlåt för att det blir otroligt mycket klagomål och ledsna miner här just nu. Men livet är inte alltid fantastiskt, och det tänker jag inte låtsas som heller. Jag är HELT slut just nu. Jobb, praktik, plugg och jo just det livet också… Jag hinner inte ens andas! För att försöka förklara kan jag säga att jag pluggar på campus i Uppsala 100% och jobbar i Tierp 75%. Skolan ska egentligen bara bestå av praktik just nu, vilket jag har sett fram emot. Men saken är den att vi håller på med vår projektplan på sidan om FORTFARANDE. Detta på grund av saker som jag helst skulle vilka skrika ut, men som jag måste hålla inom mig. Men jag är arg över det i alla fall! Ja riktigt förbannad faktiskt. Det betyder alltså att jag pluggar 150% och jobbar 75%...

Jag hade min första praktikdag på ambulansen i Gävle nu i måndags, och det kändes faktiskt jättekul! Så det är väldigt synd att jag inte hinner njuta av det.

Förlåt igen för klagomål och ledsna miner, men ibland brister det bara. Och då är det skönt att ha människor runt omkring sig som förstår!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer