Postad i: Allmänt

Första utekvällen och en natt på hotell

Goood förmiddag raringar! Jag har precis städat undan morgonens kaos här hemma medan lillen sover ute i vagnen. Vi har, på riktigt, haft bland de värsta nätterna sedan Mille kom nu i dagarna. En kombination av förkylning, ett nytt språng, en liten tand OCH att vi har slutat amma förra veckan gör att han sover som en riktig kratta. Inatt sov jag några timmar på soffan, för att sedan låta J sova några timmar där så han orkade upp till jobbet. Millian vaknar fortfarande typ varje timme på natten, och nu känns det verkligen som att vi testat ALLT. Sova i eget rum, ge gröt eller ersättning innan han somnar, låta honom sova med oss, ge ersättning under natten.... Ja listan kan göras oändlig känns det som. MEN jag vet att det blir bättre (skriver hon medan hon gäspar och kliar sig i ögonen, haha).

Men till något mycket roligare! I helgen hade jag min första ”utekväll” med en massa favoriter. Det var i lördags som jag, mamma, syrran och tre vänner till oss hade bokat biljetter till Dannys Show här i Gävle. Vi drack en massa bubbel, åt på restaurang både till lunch och middag, och dansade järnet på showen. Och jag hade SÅ JÄKLA roligt! Efter showen gjorde vi ett tappert försök att komma igång igen, men då alla är småbarnsmammor slutade det med att vi packade ihop och la oss istället. Syrran och mamma hade bokat hotell, så jag passade på att sova med dom för att äntligen få en hel natts sömn. Tror ni att det gick bra? Haha såklart inte. Jag somnade väl ordentligt vid 03:30 kanske, så vaknade jag vid 08. Så jäkla irriterande... Men ändå skönt att få kliva upp och äta hotellfrukost i lugn och ro!

På ett sätt känns det så skönt att kunna göra vad jag vill nu när jag slutat amma, och det hade verkligen gått så bra för grabbarna där hemma under natten. Men visst längtade jag till att krama om dom båda där på förmiddagen!

Nu ska jag göra en kopp latte och invänta lillens uppvaknande!

  • Postad i: Allmänt

Gillar

Kommentarer

Josefin
,
Tidigare när du har lämnat den lille hemma när ni har varit iväg, vad har ni gett honom då eftersom du har ammat? har du pumpat u då eller har han fått ersättning? Sen en till fråga, hur gör ni när ni ska lägga honom, somnar han själv i sängen?
tildakristinholmberg
tildakristinholmberg,
Förrut har jag pumpat ut mjölk, men det har fungerat nästan lika bra med ersättning också! Lillen verkar inte så kräsen då han kan äta kall ersättning lika väl som varm ☺️
Och ja, nattningen... Det är ofta en liten kamp att få honom att somna. Vi brukar lyssna på en lugn låt efter att vi bytt om till pyjamas, och sen vaggar vi honom till sömns i vår famn. Han skriker ofta, men bara en kort stund. Funderar på att sovträna honom för att få honom att känna sig trygg i sin egen säng.
nouw.com/tildakristinholmberg