Gårdagens firande på Matildas

God morgon alla fina! Vet ni vad jag och J firade igår? Vi firade hela 5 år tillsammans, vilket känns helt sjukt faktiskt. Jag fattar inte ens att jag har bott i Gävle i mer än 5 år, men det är väl förhoppningsvis för att jag trivs så himla bra!

Jag har alltså fått spendera alla de här dagarna, månaderna och åren tillsammans med Jakob, och jag börjar förstå att han är mannen i mitt liv. Vi kompletterar varandra på så många vis. Och efter att ha upplevt både tårar och skratt under den här tiden har vi lärt oss varandra utan och innan. Han är den absolut snällaste och mest omtänksamma personen jag vet, och förutom det är han jäkligt snygg också. Han gör mig till en bättre människa, och det kommer jag aldrig att kunna tacka honom tillräckligt för!

Jag älskar dig Jakob, av hela mitt hjärta <3

Efter 5 år i Gävle fick jag äntligen testa maten och servicen på berömda Matildas! Och jag kan direkt säga att det Gävles absolut bästa restaurang. Både maten och servicen var helt fantastisk! Vi drack champagne, restaurangens egna öl och rödvin. Till det åt vi först mini-crepes med löjrom, creme fraiche, rödlök m.m (MUMS!) och till varmrätt blev det sedan en helt perfekt oxfilé med potatisgratäng och vitlökssås. Jag som är lite kräsen på hur köttet är tillagat kan säga att jag är mer än nöjd!

Gillar

Kommentarer

Storasyster
,
Och jag älskar er båda!! Grattis till er <3
tildaholmberg
,
Och vi alla er <3 Tack och puss!!
Mamma-Mia
,
Grattis godingar!
tildaholmberg
,
Tack bästa <3