God morgon från Hudiksvall!

God morgon från Hudiksvall den här gången! Just nu ligger jag i soffan hos pappa och har precis avnjutit en brakfrukost för mig själv. Då jag gick på en 1,5 veckas lång ledighet i tisdags ville jag passa på att åka hit för att hinna umgås med familj och vänner i några dagar. J lyckades timea in att åka tillbaka till Spanien precis nu när jag är ledig, vilket gjorde valet att åka hit ännu enklare.

Igår hann jag ta en fika med mamma, äta middag med brorsans familj och till slut avsluta dagen hemma hos pappa och hans fru. Nu ska jag snart göra mig i ordning och ta mig till mormor för ett besök, och sen fortsätter turnén med att träffa saknade personer tills på lördag. Så välbehövligt, och så mysigt!

För några dagar sedan fick jag hem en helt fantastisk poster från roomshape.se, och jag kan inte säga annat än att jag älskar den! Den känns så otroligt harmonisk, och jag tycker att den passar perfekt i vårt kök. Klicka HÄR för att komma till deras hemsida där ni hittar fantastiskt mycket annat vackert.

I samarbete med Room Shape, roomshape.se.

Gillar

Kommentarer